Danas se obilježava 30 godina rada Dps-a
Foto: Screenshot

Danas se obilježava 30 godina rada Dps-a

Demokratska partija socijalista danas obilježava 30. godina rada za Crnu Goru i tim povodom u kratkom video snimku koju su podijeli na društvenim mrežama, Instagramu i Facebook prikazali su najbitnije trenutke iz prethodnih 30. godina rada.

“Očuvali smo MIR u uzburkanim vremenima na Balkanu, dosanjali san o nezavisnosti naše države, vratili Crnu Goru članstvu u međunarodnim organizacijama, stvorili moderno, multinacionalno, multivjersko, multietničko društvo, a zajedničkim radom sa našim građanima gradićemo dalju budućnost naše države” poručuju iz Dps-a i zahvaljuju se na podršci tokom svih ovih godina. 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.