Razvodi se poznati reper, Vuk Mob: Nakon što su postali roditelji umjesto svadbe, rastanak

Razvodi se poznati reper, Vuk Mob: Nakon što su postali roditelji umjesto svadbe, rastanak

Nakon dvogodišnje veze novinarka Olivera Konatar i reper Vuk Mob objavili su da su se rastali a vijest je šokirala javnost i odjeknula u medijima.

Razlog za ovakvu odluku poznatog para ne može se ni naslutiti posebno ako se prisjetimo da je tokom godine reper bio u rijaliti show programu Zadruga gdje je svakodnevno pozdravljao vjerenicu i izjavljivao joj ljubav. 

U kratkoj objavi, naglasili su da se neće dalje oglašavati ovim putem i da su zbog svoje ćerke Teone odlučili ostati u dobrim odnosima. 

Veza Vuka i Olivere je od samog početka bila izložena očima javnosti, djelovali su kao jako skladan par i nakon što su dobili dijete, fanovi su očekivali svadbu a ne rastanak. 

image123986672

Izvor: Instagram

Porodice Gojković i Konatar nijesu se oglašavale ovim putem. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.