Vulin:  Onima koji su glasali za rezoluciju zabraniti ulaz u Srbiju
Vulin

Vulin: Onima koji su glasali za rezoluciju zabraniti ulaz u Srbiju

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin poručio je povodom usvajanja Rezolucije o Srebrenici u crnogorskom parlamentu da će tražiti zabranu ulaska u Srbiju onima koji su za nju glasali.

„Predsjednik Vučić nije čovjek koji zabranjuje, ali tražiću od njega da se onima koji su glasali za rezoluciju zabrani ulaz u Srbiju. Neka svoje porodice dobro raspoređene po Beogradu, viđaju u Crnoj Gori“, smatra Aleksandar Vulin.

Za Rezoluciju o Srebrenici je glasalo 55 poslanika, 19 je bilo protiv, dok je uzdržanih bilo sedam. Osim 40 poslanika opozicije, za su glasali i poslanici Demokrata, pokreta URA, Demosa, Civisa, ali i Branka Bošnjak iz Pokreta za promjene.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.