DPS: Cilj Demokratskog fronta samo je stvaranje mržnje i podjela

DPS: Cilj Demokratskog fronta samo je stvaranje mržnje i podjela

Iako nas od njih odavno više ništa ne može iznenaditi, ovo je dan tokom kojeg je Demokratski front dotakao najdublje dno otkad je utemeljen. Tačnije, došao je do samog kraja moralnog i političkog ponora, u kome se nalaze već godinama, saopšteno je iz Demokratske partije socijalista.

"Nepodnošljiva je količina laži i manipulacija koju su uputili tokom današnje press konferencije, koja je od početka do kraja obilovala sramnim navodima, a u nekim djelovima i citatima koji podliježu krivičnoj odgovornosti. Predstavljanje usvajanja Rezolucije o genocidu u Srebrenici kao akta protiv čitavog srpskog naroda, užasna je manipulacija koju DF od juče, u sadejstvu sa srbijanskim visokotiražnim žutim medijima, želi plasirati javnosti. Naravno - onoj u Srbiji, jer im u Crnoj Gori slabo ko vjeruje", navode iz te partije.

Cilj Demokratskog fronta samo je, kako kažu iz DPSa,  stvaranje mržnje i podjela - a to su ovog puta naročito pokazali.

"Samo u dva dana, pozvali su na formiranje paravojnih formacija, slali aktiviste na Cetinje, izrekli notorne laži o Rezoluciji o genocidu u Srebrenici, a potom se obrušili na one sa kojima su zajedno u vlasti.

Ekstremisti koji su sticajem okolnosti u vlasti, a koji je neće napustiti jer su im uhljebljenja članova porodica i partija mnogo bitnija od svake ideje za koju se “bore” lažima i prevarama - i ovog puta žele unijeti nemir i prkositi građanskoj i evropskoj Crnoj Gori", kažu iz DPSa i dodaju:

"Poslušnicima centara moći izvan Crne Gore poručujemo - vaše manipulacije ne prolaze u ovoj državi, a vaši plaćenički nastupi nikoga ne plaše. Možete ići po instrukcije gdje god želite, ali ćete od građanske Crne Gore uvijek dobiti odgovor kakav zaslužujete - a to je, u vašem slučaju, samo prezir".

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.