Uhapšen samohrani otac dvoje djece, majka došla po njih u pratnji socijalnih radnika
Ilustracija

Podgorica

Uhapšen samohrani otac dvoje djece, majka došla po njih u pratnji socijalnih radnika

Društvenim mrežama kruži uznemirujući snimak na kome se vidi kako su policajci uhapsili samohranog oca dvoje djece i da su radnici Centra za socijalni rad Podgorica djecu protiv njihove volje namjeravali da predaju majci.

Po nezvaničnoj verziji majka je ostavila djecu dok su mali bili i otišla za drugim čovjekom bez dana uplate alimentacije sa njene strane.

Otac je brao drva u blizini Bijelog Polja i na taj način prehranjivao djecu. Zbog te radnje je osuđen na mjesec dana zatvora i danas je majka došla uz pomoć socijalnih radnika da oduzme djecu. Hapšenje oca se odigralo pred očima djece. Djevojčica je uspjela pobjeći u kuću komšije koji nije dozvolio policiji da uđe i na taj način je ona ostala. Dječaka su odveli,navodi se u objavi na Instagram profilu Podgoričkog vremeplova.

Pokrenuta peticija za njegovo oslobađanje i organizovan skup u 17 časova ispred zdrade Opštine.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.