U KCCG-a vakcinisano 89% ljekara,Radulović: Pozivam sve kolege da stignemo do 100 %
Ljiljana Radulović

U KCCG-a vakcinisano 89% ljekara,Radulović: Pozivam sve kolege da stignemo do 100 %

U Kliničkom centru Crne Gore vakcinisano je 89 odsto ljekara, pokazuju posljednji podaci, kaže direktorica ove ustanove, dr Ljiljana Radulović.

Radulović je pozvala sve domove zdravlja, sve menadžere bolnica u Crnoj Gori da imunizaciji postupe na isti način.

"Mislim da je neophodno završiti proces u potpunosti, po mogućnosti do 100% u svakoj ustanovi. Mi smo na početku održavali i promotivna predavanja i čini mi se da je to jedan od razloga zbog čega imamo i ovako zadovoljavajući procenat vakcinisanih u našoj ustanovi. Kod nas je vakcinisano 89% ljekara koji rade u Kliničkom centru Crne Gore. To je neophodno zato što su doktori i sestre, pa čak i onaj dio nemedicinskog kadra u stalnom kontaktu sa pacijentima oboljelih od COVID-a”, navela je dr Radulović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.