Aktivisti DF-a sinoć došli u Prijestonicu, Cetinjani ih nakon rasprave otjerali(VIDEO)
Foto: Screenshot

Intervenisala i policija

Aktivisti DF-a sinoć došli u Prijestonicu, Cetinjani ih nakon rasprave otjerali(VIDEO)

Aktivisti Demokratskog fronta iz Budve otišli su sinoć na Cetinje sa namjerom da kako su rekli “brane” Cetinjski manastir i sveštenstvo.

Samo nije jasno ko je napao Cetnijski manastir.

Predvodio ih je direktor Komunalnog preduzeće u Budvi Predrag Drago Ivanović u pratnji zaposlenih iz svog preduzeća i drugih aktivista Fronta,prenosi Cdm.

Na vijest da su u Cetinjski Manastir došle izvjesne osobe da navodno brane Manastir i sveštenstvo srpske pravoslavne crkve od Cetinjana, oko pedesetak cetinjskih mladića se okupilo ispred Manastira i nakon polusatne rasprave „ispratilo“ Budvane koje je predvodio Ivanović.

Osim verbalnog sukoba nije bilo fizičkog kontakta, a odmah po okupljanju došla je i policija,prenosi Cetinjski list.

Sveštenstvo SPC je angažovalo radnike da obave određene građevinske radove unutar Cetinsjkog manastira, koje kulturno dobro, bez dozvole. Građani su to prijavili nadležnim, koji su naložili da se obustave radovi.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.