Aleksandru Ivoviću doživotna mjesečna naknada: Oduvijek promovisao CG

Lalošević uručio rješenje o doživotnoj mjesečnoj naknadi Aleksandru Ivoviću

Aleksandru Ivoviću doživotna mjesečna naknada: Oduvijek promovisao CG

Direktor Uprave za sport i mlade, Vasilije Lalošević, danas je ugostio Aleksandra Ivovića, crnogorskog poznatog vaterpolistu, povodom uručivanja rješenja o doživotnoj mjesečnoj naknadi, a sve u skladu sa članom 72 Zakona o sportu, kojim je propisano da sportista sa vrhunskim reprezentativnim rezultatom, nakon navršenih 35 godina života ima pravo na istu.

 Na sastanku su bili i Đuro Marić, predsjednik Vaterpolo saveza Crne Gore i selektor istog, Vladimir Gojković. 

"Veliko mi je zadovoljstvo što sam imao priliku da uručim rješenje o doživotnoj mjesečnoj naknadi našem Aleksandru, koji je oduvijek promovisao na najbolji mogući način Crnu Goru, kroz iskrenu ljubav prema sportu, koja je rezultirala velikim uspjesima. Ovo je samo mali dio onoga što je on zaslužio za sve što je uradio za našu državu", kazao je Lalošević ovom prilikom.

IMG20210617143042288

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.