Vlada juče na telefonskoj sjednici predvidjela zaduženje od 900 miliona
Damir Šehović, Foto: Socijaldemokrate

Šehović poručio

Vlada juče na telefonskoj sjednici predvidjela zaduženje od 900 miliona

Vlada je juče, u istom danu kada je praktično izgubila povjerenje u Skupštini, na telefonskoj sjednici usvojila amandman kojim predviđa novo zaduženje od 900 miliona eura! Mašala!!! To je danas saopštio potpredsjednik SD Damir Šehović.

"O tome poslanike obavještava na dan glasanja o budžetu? Ovo nema ni u Sjevernoj Koreji!

Nije važno šta je svrha zaduženja, niti to što će se koristiti za refinansiranje duga, suština je da je apsolutno nedopustivo da se na dan glasanja o budžetu, u 5 do 12, ova tema otvara. Pritom je otvara Vlada koja je suštinski izgubila legitimitet jer je juče ostala bez podrške.", poručio je Šehović.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.