Cetinjska URA: Ukoliko DPS danas ne glasa za amandmane o Prijestonici dovoljno će reći o svom odnosu prema Cetinju
Cetinjska URA

Cetinjska URA: Ukoliko DPS danas ne glasa za amandmane o Prijestonici dovoljno će reći o svom odnosu prema Cetinju

Na dnevnom redu Skupštine Crne Gore danas će se naći amandmani koje je koalicija Crno na bijelo podnijela na Budžet za 2021. a koji se odnose na to da se Zakon o Prijestonici u potpunosti ispoštuje kada je u pitanju finansijski dio i za Cetinje izdvoji 1% tekućeg budžeta, kazali su danas iz cetinjske URE.

Ističu da je DPS ona partija koja svoja trodecenijska nepočinstva sakriva iza zastave i lažnog patriotizma, i partija koja je uništila cetinjsku privredu i otjerala najkvalitetniji kadar sa Cetinja, partija čija su usta puna Cetinja, a djela samo pogubna,  i da će se danas naći pred izazovom.

“Imaćemo priliku da vidimo hoće li DPS na djelu pokazati svoju ljubav prema Cetinju ili će to samo ostati mrtvo slovo na papiru, kao što je to i dosad bilo. Ukoliko DPS danas ne glasa za naše amandmane o Prijestonici dovoljno će reći o svom odnosu prema Cetinju, tačnije potvrditi višedecenijsko degradiranje kulturne, političke i duhovne Prijestonice Crne Gore”, zaključuju oni u saopštenju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.