Rusija pobijedila Finsku
Foto: EPA/EFE

Rusija pobijedila Finsku

Fudbalska reprezentacija Rusije pobijedila je danas u Sankt Peterburgu Finsku sa 1:0, u utakmici drugog kola Grupe B na Evropskom prvenstvu.

Jedini gol postigao je Aleksej Mirančuk u drugom minutu nadoknade vremena prvog poluvremena, kada se driblingom oslobodio protivnika i poslao loptu u lijevi gornji ugao.

Finska je postigla gol već u trećem minutu, kada je strijelac bio Joel Pohjapalo, ali je posle upotrebe VAR tehnologije pogodak poništen zbog ofsajda.

Obje ekipe sada imaju po tri boda u Grupi B. Tri boda ima i Belgija, koja će u četvrtak u drugom kolu igrati protiv Danske, koja je bez bodova.

U trećem kolu, 21. juna, Rusija će igrati protiv Danske u Kopenhagenu, a Finska i Belgija u Sankt Peterburgu.

Fernandes povrijedio kičmu

Fudbalski reprezentativac Rusije Mario Fernandes odveden je u bolnicu zbog povrede kičme, saopšteno je iz ruskog tima.

67483647060ca1ce1d41ae773577519640

Foto: EPA/EFE

Fernandes je u 26. minutu utakmice protiv Finske u Sankt Peterburgu na nosilima iznijet sa terena, nakon što su mu ljekari nekoliko minuta ukazivali pomoć na terenu.

On je nezgodno pao na leđa, u pokušaju da zahvati loptu.

Iz ruskog tima saopšteno je da je Fernandes povrijedio kičmu.

Beta/B92

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.