Krivokapić: Neću podnijeti ostavku,  možda je došlo vrijeme da Crna Gora bira najbolji put

Krivokapić: Neću podnijeti ostavku, možda je došlo vrijeme da Crna Gora bira najbolji put

Premijer Zdravko Krivokapić saopštio je da neće podnijeti ostavku na tu funkciju i pozvao je poslanike da iniciraju njegovu smjenu.

On je to rekao novinarima u holu Skupštine nakon što je napustio zasijedanje na kome se raspravlja o njegovoj inicijativi za smjenu ministra pravde, ljudskih i manjinskih prava Vladimira Leposavića zbog njegovih stavova o Srebrenici.

Krivokapić je rekao je da je “za ove scenarije” znao prije više od mjesec.

“Uopšte nijesam vjerovao da se to može desiti. Zato sam u svim nastupima vrlo jasno komentarisao da neću dati ostavku. Put je jasan, možete tražiti povjerenje Vladi ili možete ići na nove izbore”, poručio je Krivokapić.

On je kazao da je možda došlo vrijeme da Crna Gora bira najbolji put.

„Jedini put koji Crnu Goru može povesti u izvjesniju budućnost je ono što rade žrtve, a to su članovi Vlade, na čijem sam ja, sticajem okolnosti, čelu“, rekao je Krivokapić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.