Đurašević:  U CB Budva još uvijek zaposleni policajci bliski prethodnoj vlasti
Đorđe Đurašević

Đurašević: U CB Budva još uvijek zaposleni policajci bliski prethodnoj vlasti

Kao jedan od mnogih žrtava svrgnutog režima Mila Đukanovića, iskazujem protest zbog pogrešnih odluka Ministarstva unutrašnjih poslova Crne Gore, a konkretno zbog činjenice da su u CB Budva još uvijek zaposleni policajci bliski prehodnoj vlasti, izjavio je Đorđe Đurašević, člana Asocijacije mladih SNP Budva.

Đurašević navodi da, "imajući u vidu da DPS jurišnici" i dalje vrše funkcije u Centru bezbjednosti  Budva, iskazuje zabrinutost za svoju i bezbjednost njegovih “saboraca” iz ljeta 2020. godine, jer su kaže "kao politički neistomišljenici i dalje na njihovoj meti".

"Takođe, sve dok se ne ispravi nepravda prema časnim službenicima koji su odbili da tuku svoje sugrađane, ne možemo očekivati da se vrati povjerenje građana u organe Ministarstva unutrašnjih poslova", kazao je on.

Ističe da Socijalistička narodna partija, kao jedan od najstarijih opozicionih subjekata i borca za pravdu, ne može nijemo posmatrati "dok podanik koji je bio vjeran “velikom šefu” sve do 1. septembra, presvlači odijelo i za to kao nagradu dobija funkciju komandira policije".

"Za predhodno navedenu tvrdnju da je novoizabrani komandir stanice policije u Budvi, podanik DPS-a i režima Mila Đukanovića, u najmanju ruku je indikativan dokaz račun za vodu koji sam dobio od Odbora direktora te firme. Ovim putem dostavljam račun u kojem se jasno vidi da je vodomjer  poslednji put očitan 20.11. 2011. godine i po tom računu ima dugovanje u iznosu od 2.021,58 eura.

DPS je selektivnom naplatom dugova, ne samo nagrađivao svoje pobornike, već i njegovao fiskalnu nekulturu.

Mjesto komandira je izuzetno odgovoran posao i kao takav zahtjeva autoritativnu, pravednu i odgovornu osobu na toj poziciji, zbog čega smatramo da pomenuti gospodin očigledno ne zaslužuje tu funkciju", zaključuje Đurašević.

11

2

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.