Jedan potez Kristijana Ronalda koštao Koka-Kolu četiri milijarde eura
Foto: Reuters

Jedan potez Kristijana Ronalda koštao Koka-Kolu četiri milijarde eura

Kolika je moć fudbalera pokazalo se nakon samo jednog poteza Kristijana Ronalda na konferenciji za medije pred prvi meč Portugalije na Evropskom prvenstvu.

Kapiten reprezentacije Portugalije, i od utorka uveče rekorder po broju postignutih golova na evropskim prvenstvima, Kristijano Ronaldo u ponedeljak je bio na konferenciji za medije pred duel sa Mađarskom na Evropskom prvenstvu.

Čim je sjeo na svoje mjesto Ronaldo je pomjerio flašice Koka-Kole koja je jedan od glavnih sponzora za EURO 2020 i zamijenio ih flašicama vode.

Uz to je kratko i prokomentarisao:

"Pijte vodu“.

I dok je svima to izgledalo kao simpatičan gest, bord direktora kompanije koja proizvodi osvježavajuća pića hvatao se, sa razlogom, za glavu.

Negativan publicitet koji je kompaniji ovo donijelo vidi se najbolje u činjenici da je vrijednost kompanije za veoma kratko vrijeme na berzi opala za čak četiri milijarde eura.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.