U požaru izgorjela dva automobila u krugu pljevaljske bolnice
Foto: PV Informer

U požaru izgorjela dva automobila u krugu pljevaljske bolnice

Tri sata poslije ponoći u krugu Opšte bolnice u Pljevljima, kod objekta Internog odjeljenja u kome su smješteni kovid pacijenti, izgorjela su dva putnička vozila, javio je PV Informer.

Radi se o putničkim vozilima marke CITROEN reg. oznaka PV AZ 580 vlasništvo E.P. i FIAT reg. oznaka PV AT 479 vlasništvo R.L.

Vozila su bila parkirana jedno pored drugog, pa je vjerovatno tokom požara došlo do prenošenja vatre sa jednog vozila na drugo.

Prema izjavama očevidaca, vatra je zahvatila prvo vozilo medicinske sestre sa Kovid odjelenja, koje je u potpunosti izgorjelo, a požar se zatim prenio na drugo vozilo koje je bilo parkirano neposredno pored.

Postoji video nadzor na zgradi Internog odjelenja prema dvorištu gdje su vozila bila parkirana.Vozilo medicinske sestre je parkirano oko 19 časova da bi se požar desio oko 3 sata ujutro.Očevidci požara tvrde da su se čule i eksplozije.

Intervenisali su i vatrogasci-spasioci koji su ugasili požar na vozilima, te tako spriječili prenošenje požara na više vozila u blizini i zeleni pojas u neposrednoj blizini.

Do požara je došlo iz za sada neutvrđenih razloga, a uzroke će utvrditi istraga koja je u toku.

Policija je sa lica mjesta izuzela snimke sa nadzornih kamera.

b77

Foto:PV Informer

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.