Kako je izgledao pozdrav Krivokapića i Bajdena (Video)

Kako je izgledao pozdrav Krivokapića i Bajdena (Video)

Nakon što je premijer Zdravko Krivokapić na Twitteru saopštio da je na marginama NATO samita u Briselu razgovarao sa predsjednikom SAD Džo Bajdenom, a izjavu je pratila montirana fotografija, društvene mreže su preplavili komentari.

Posebno se komentariše to što je premijer objavio montiranu fotografiju. Cdm je objavio i video kratkog susreta crnogorskog premijera i predsjednika SAD.

Na snimku se vidi kako Bajden prolazi pored Krivokapića, bez verbalne komunikacije.

Krivokapić je na Twiteru napisao da je Bajden rekao: “Imate snažnu podršku SAD u procesu demokratske tranzicije u Crnoj Gori”.

Kada, gdje, kome je ovo rekao Bajden, navodi Cdm, ostaje enigma, jer taj trenutak nije objavljen.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.