Đoković objasnio zašto je dao dječaku reket: Dijelio mi je savjete čitavo vrijeme, bio je najbolja osoba na meču
Đoković i njegov najvjerniji fan u Parizu, Foto: Twitter

Đoković objasnio zašto je dao dječaku reket: Dijelio mi je savjete čitavo vrijeme, bio je najbolja osoba na meču

Radost dječaka koji je od Novaka Đokovića dobio reket privukla je veliku pažnju, a Novaku je i na konferenciji za medije postavljeno pitanje zašto je baš njega odabrao.

Oduševljenje dječaka kojem je Novak Đoković po završetku meča i osvajanja titule na Rolan Garosu poklonio reket preplavilo je društvene mreže. Svi su se pitali da li je dječaka slučajno odabrao ili je postojao razlog zašto ga je baš njemu poklonio.

Novak je na konferenciji za medije objasnio zašto ga je odabrao.

"Ne znam dječaka, ali čuo sam ga tokom cijelog meča, posebno kada sam već imao dva izgubljena seta. I dalje me je ohrabrivao, čak mi je dijelio i savjete kako da igram. Dovikivao mi je "Drži servis! Dobij laku prvu loptu, a onda diktiraj! Idi na njegov bekhend". Bukvalno me trenirao. I to mi je bilo toliko slatko i lepo, da sam na kraju imao potrebu da dam reket najboljoj osobi na meču. To je bio moj znak zahvalnosti njemu što je sve vrijeme bio uz mene i podržavao me“, objasnio je Novak.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.