Bjelopoljac bokserska senzacija, Šarčević postigao fantastičan uspjeh na juniorskom „Kupu nacija” u Vrbasu

Bjelopoljac bokserska senzacija, Šarčević postigao fantastičan uspjeh na juniorskom „Kupu nacija” u Vrbasu

Crnogorski bokser Mirko Šarčević proglašen je za najboljeg boksera Kupa nacija u Vrbasu.

Junior Bijelog Polja savladao je u finalnom meču kategorije do 75 kilograma juniorskog šampiona Azije, Kazahstanca Dauleta Tulemisova 3:2.

Na putu do finala Mirko Šarčević je u četvrtfinalu eliminisao Kipranina Antonisa Menelua jednoglasnom odlukom sudija i u polufinalu još jednog Kazahstanca Baturkana Seitenova, juniorskog šampiona Azije u polufinalu, navodi se na sajtu Opštine Bijelo Polje.

“Svjetska bokserska federacija, u izvještaju sa turnira, Šarčevića je nazvala novom juniorskom senzacijom u boksu”, piše u saopštenju Bokserskog saveza.

Sjajnim izdanjem u Vrbasu pulen trenera Mugoše Kovačevića je proglašen i za najboljeg boksera prestižnog međunarodnog turnira, na kojem su nastupili majstori „plemenite vještine" iz 16 država svijeta: Sjedinjenih Američkih Država, Rusije, Kazahstana, Letonije, Rumunije, Bugarske, Kipra, Italije, Poljske, Albanije, Grčke, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Severne Makedonije, Hrvatske i domaćina Srbije.

“Nakon što je nedavno na međunarodnom turniru za mlade u juniore u Budvi „Montenegro kup“ proglašena za najboljeg tehničara, Mirko je svoj veliki potencijal i kvalitet potvrdio i na ovom turniru u Vrbasu. Ostvario je tri sjajne pobjede, demonstrirao svaj raskošni talenat i pobrao simpatije svih u dvorani u Vrbasu. Bio je pravo otkrovenje turnira, o čemu govori podatak da ga je Svjetska bokserska federacija, u izvještaju sa turnira nazvala novom juniorskom senzacijom u boksu”, rekao je njegov trener Mugoša Kovačević.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.