DPS Nikšić: Da okolnosti nijesu tragične, pravdanje Marka Kovačevića bilo bi komično
Marko Kovačević, foto: DPS

DPS Nikšić: Da okolnosti nijesu tragične, pravdanje Marka Kovačevića bilo bi komično

Umjesto da preuzme svoj dio odgovornosti, i prizna da su on i njegova stranka svojim veličanjem četništva, stvorili atmosferu u kojoj je moguće da se u antifašističkom Nikšiću skrnavi spomenik velikog heroja Ljuba Čupića, Marko Kovačević se kukavički ograđuje od svog aktiviste i ni manje ni više pokušava da ga poveže sa DPS-om, navodi se u saopštenju OO DPS Nikšić.

Iz ove partije kažu da na tu besmislicu, neće odgovarati.

"Već ga samo pitamo da li smo mu mi podmetnuli i sve one goste sa kojima je proslavljao vjerski praznik, pjevajući četničke pjesme, svjesno puštajući duh zla i podjela među građane Nikšića. Možda smo ga mi, na prevaru, oblačili, u četničku uniformu u kojoj se učestalo šepurio na fotografijama.

Da okolnosti ovog sramnog događaja nijesu tragične, jadno pravdanje predsjednika Opštine Nikšić bilo bi komično. Ovako, ono predstavlja samo još jedan dokaz da Kovačević treba da ode sa čela opštine, jer joj svojim ponašanjem i izjavama nanosi neviđenu bruku i sramotu", poručuju iz nikšićkog DPS-a.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.