Odbijen zahtjev VPSCG za dodatni kontigent karata!
ilustracija

FINA:

Odbijen zahtjev VPSCG za dodatni kontigent karata!

Vaterpolo i plivački savez Crne Gore je od trenutka kada je postalo jasno da će reprezentacija igrati u finalu Svjetskog prvenstva uradio sve da omogući što većem broju ljubitelja vaterpola i reprezentacije da prisustvuju meču za zlatnu medalju.

Međutim, od organizatora smo dobili odgovor da karata u prodaji nema, da su sve za posljednji dan takmičenja rasprodate danima unazad.

Pregovarali smo i sa najvišim predstavnicima FINA koji su razumjeli naš zahtjev i veliko interesovanje simpatizera vaterpola u našoj zemlji, ali i dobili odgovor da ne žele da odobre dodatne zahtjeve za karte.

Iz FINA su nas takođe upoznali sa činjenicom da su karte za finale Svjetskog prvenstva rasprodate.

Tokom jučerašnjeg dana u sklopu svih naših aktivnosti i razgovora sa organizatorima prevoza navijača u Barselonu smo davali upozorenja da postoji rizik za obezbjeđenje karata, te da u tom smislu ne možemo definitivno potvrditi da se može obezbijediti ulazak na bazen.

VPSCG žali što nije u mogućnosti da izađe u susret svim navijačima koji bi željeli da pruže podršku našim vaterpolistima u Barseloni, stoji na zvaničnom sajtu Vaterpolo i plivačkog saveza Crne Gore.