Pretrčao pola Istanbula jureći za vozilom hitne pomoći koje mu je odvezlo gazdaricu (Video)

Na video-snimku koji je objavljen na društvenim mrežama, jedna žena iz Turske i njen zlatni retriver pokazali su neraskidivu vezu čovjeka i psa.

Životinja je primijećena kako juri za vozilom hitne pomoći u kome je bila njegova vlasnica.

Bolesna žena, čije ime nije objavljeno, navodno je liječena u svom domu. Ipak, kada joj se stanje pogoršalo, po nju je došla ekipa hitne medicinske pomoći. Riješili su da je odvedu u kliniku zbog daljeg liječenja.

Pas je sve vrijeme bio uz svoju vlasnicu, a ni tužan pogled nije mu pomogao da ga ljekari puste u vozilo kojim su odvezli ženu.

Zatvorili su vrata, vjerovatno pretpostavljajući da će je pas sačekati kod kuće.

Ali odlučni retriver bio je zabrinut za svoju vlasnicu i trčao je za vozilom ulicama Istanbula sve do bolnice.

Tamo je vjerni krzneni prijatelj nastavio da čeka ispred medicinskog centra sve dok se, kako mediji izvještavaju, njegova vlasnica nije pojavila.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.