Uhapšen inspektor zbog navodne saradnje s kavačkim klanom?
Ilustracija

Srbija

Uhapšen inspektor zbog navodne saradnje s kavačkim klanom?

Inspektor za krvne i seksualne delikte u Službi za borbu protiv organizovanog kriminala (SBPOK) u Srbiji uhapšen je zbog sumnje da je odavao službene tajne kavačkom klanu, prenijeli su mediji.

Navodi se da je B.S. uhapšen u četvrtak uveče jer je „krucijalne informacije“ odavao vođi kavačkog klana Radoju Zviceru.

Mediji su prenijeli da je inspektor sarađivao i sa Veljkom Belivukom, koji je ranije uhapšen zbog sumnje da je izvršio najteža krivična djela, uključujući ubistva.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.