ilustracija

"Đukanović pregovarao o prodaji EPCG, bez Vlade"

Predsjednik Vlade Crne Gore Zdravko Krivokapić kazao je da je predsjednik Odbora direktora Elektroprivrede Crne Gore (EPCG) Milutin Đukanović pregovarao o prodaji te kompanije.

On je u emisiji Načisto na Televiziji Vijesti rekao da je reagovao kada je čuo da će zbog većine članova Upravnog odbora, postojati potencijalna opasnost da se možda EPCG proda.

"Tada sam odlučio da niko nema većinu kako ne bi mogli određeni politički aktivisti, koji su i danas dočekani od strane pojedinih ministara, i već sam upozorio određene vlade da ne mogu da pregovaraju, ako žele dobre odnose sa Vladom, sa predsjednicima Odbora direktora. To je nedopustivo", kazao je Krivokapić,prenose Vijesti.

Na pitanje da li misli na Milutina Đukanovića, predsjednika Odbora direktora EPCG, Krivokapić je odgovorio potvrdno: "Apsolutno na njega mislim."

Na konstataciju da to znači da se spremao taj sistem za prodaju, Krivokapić je rekao da je imao informaciju, a da je stav Vlade da je EPCG najveće blago i koka nosilja i da nema govora o prodaji.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.