BP: Vozilo sletjelo s mosta, dvije osobe teško povrijeđene
Foto: Kodex

Jedno lice prebačeno u KCCG

BP: Vozilo sletjelo s mosta, dvije osobe teško povrijeđene

U udesu koji se dogodio na kružnom toku u mjestu Ribarevine povrijeđeni su Đ. N. i P. G. iz Bijelog Polja, potvrđeno je Kodexu.

Iz za sada neutvrđenih razloga, Đ.N. vozač automobila marke 'kia' bjelopoljskih registarskih oznaka je izgubio kontrolu nad vozilom koje je potom izletjelo s kolovoza probilo zaštitnu ogradu mosta i završilo na obali Lima.

Đ. N. koji je upravljao vozilom prebačen je u KCCG sa teškim tjelesnim povredama.

Drugi povrijeđeni, njegov saputnik P. G. je teško povrijeđen i smješten je na odjeljenje hirurgije u bolnici u Bijelom Polju.

Vozilo se kretalo iz pravca Berana ka Ribarevinama a sletjelo je sa mosta visine od oko tak metara, tik uz nabujali Lim.

Scene sa mjesta nezgode zastrašujuće, vozilo je završilo na krovu a djelovi automobila su razasuti okolo.

19800338917670678001669632610363927743662109n

Foto: Kodex.me

 

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.