URA: Pozdravljamo dogovor Abazovića i Advokatske komore, advokati da počnu sa redovnim radnim aktivnostima
Ilustracija

URA: Pozdravljamo dogovor Abazovića i Advokatske komore, advokati da počnu sa redovnim radnim aktivnostima

Iz Građanskog pokreta URA pozdravili su napore predstavnika Ministarstva finansija i socijalnog staranja (MFSS) i Advokatske komore da se u zdravom duhu nađe dogovor u vezi fiskalizacijom te djelatnosti.

"Današnji sastanak predstavlja dobar korak u prevazilaženju problema nastalih u vezi sa primjenom pomenutog zakona, kao i dobru osnovu za sprječavanje pravnog kolapsa u državi. Obje strane su pokazale odgovornost i spremnost za dijalog, što će, uvjereni smo, dovesti do toga da advokati ponovo otpočnu sa obavljanjem redovnih radnih aktivnosti”.

Iz URE su napomenuli da je potpredsjednik Vlade Crne Gore i lider te partije Dritan Abazović apelovao prije par dana na sastanku sa predstavnicima Advokatske komore da se pronađe dogovor između advokata i nadležnih iz resora ministra Milojka Spajića.

"Potpredsjednik Abazović nije prisustvovao današnjem sastanku, ali je ranije, u razgovoru sa zainteresovanim predstavnicima iz Advokatske komore, ukazao na neophodnost iznalaženja dogovora i najadekvatnijeg rješenja”, kazali su još iz URE.

Iz te partije još su istakli da se nadaju da će se stavovi predstavnika advokatske djelatnosti i izvršne vlasti u danima koji slijede, u konačnom usaglasiti, na obostrano zadovoljstvo.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.