Foto: Uprava policije/Twitter

"Pozitivan stav u odnosu na rad i saradnju sa Jedinicom za suzbijanje porodičnog nasilja i maloljetničke delkvencije"

Načelnik Centra bezbjednosti Podgorica Goran Jokić sastao se danas sa članicom Savjeta za građansku kontrolu rada policije Aidom Petrović.

Jokić i Petrović su zajedno posjetili prostorije Jedinice za suzbijanje porodičnog nasilja i maloljetničke delinkvencije koje su opremljene zahvaljujući donaciji britanske ambasade.

Petrović je izrazila pozitvan stav u odnosu na rad i saradnju sa ovom Jedinicom sa posebnim osvrtom na kancelariju namijenjenu i prilagođenu za rad sa ranjivim kategorijama.

Jokić je izrazio punu spremnost za nastavak uspješne saradnje sa Savjetom na obostrano zadovoljstvo i za dobrobit svih građana Podgorice.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.