Francuski predsjednik dobio šamar tokom posjete unutrašnjosti zemlje

Francuski predsjednik dobio šamar tokom posjete unutrašnjosti zemlje

Francuskog predsjednika Emanuela Makrona ošamario je danas muškarac tokom posjete jugoistoku zemlje, vidi se na snimku koji kruži po društvenim mrežama.

Na snimku koji je objavljen na Tviteru, vidi se kako se Makron približava grupi okupljenih i pozdravlja sa njima sve dok ga jedan muškarac nije uhvatio za podlakticu i ošamario što je pratnja francuskog predsjednika opisala kao "pokušaj" muškarca da ga ošamari.

Francuski predsjednik je potom nastavio posjetu tom dijelu zemlje, saopštila je Jelisejska palata.

Mediji prenose da su dvije osobe uhapšene nakon napada tokom njegove posjete departmanu Drom.

U video-snimku koji kruži društvenim mrežama, vidi se kako je predsednik Makron šetao okružen velikim brojem ljudi, i kako se sa njima pozdravlja. 

Oni koji su željeli da predsjednika vide iz blizine ipak su, zbog mjera bezbjednosti, bili iza metalnih ograda. 

Predsjednik je u jednom trenutku pružio ruku da pozdravi jednog čovjeka, koji je nosio zelenu majicu, naočare i masku za lice.

Ipak, on je povikao "Dole Makronija", prije nego što je udario šamar predsedniku.

Predsjednikova bezbjednosna pratnja brzo je intervenisala, oborila čovjeka na zemlju, i sklonila Makrona.

Agencije

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.