Fata Orlović hospitalizovana, tri dana nakon rušenja crkve u njenom dvorištu

Fata Orlović hospitalizovana, tri dana nakon rušenja crkve u njenom dvorištu

Zbog pogoršanog zdravstvenog stanja, Fata Orlović hospitalizovana je na Klinici za plućne bolesti UKC-a Tuzla.

Kako je potvrdila portparolka UKC-a Ersija Aščerić-Mujedinović za portal Radiosarajevo.ba, Fata Orlović primljena je u bolnicu zbog problema sa plućima koje je imala i ranije.

„Nana Fata je smještena na odjeljenje za plućne bolesti. Trenutno se prati stanje pacijentkinje“, kazala je Aščerić-Mujedinović.

Prema njenim riječima, Fata Orlović poslednjih dana imala je težak period i želi da se odmara.

„Veliko je interesovanje za nanu Fatu. Njoj je sada potreban mir“, dodala je Aščerić-Mujedinović.

Kako nezvanično saznaje Radio Sarajevo, Fata Orlović protekle dvije noći nakon što je u njenom dvorištu u Konjević Polju srušena crkva bila je izložena provokacijama.

„Više pijanih osoba dolazilo je pred kuću Fate Orlović, pjevali su četničke pjesme i ljubili zemlju gdje je bila srušena crkva“, kazao je izvor za Tuzlanski.ba koji dodaje da je Fatu Orović sve ovo potreslo zbog čega joj se dodatno narušilo zdravstveno stanje.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.