Jandreoski novi direktor Aerodroma?
Aerodromi Crne Gore

Prema saznanjima medija

Jandreoski novi direktor Aerodroma?

Makedonac Goran Jandreoski tokom nedjelje će najvjerovatnije biti izabran na funkciju novog izvršnog direktora Aerodroma Crne Gore, potvrđeno je za Dan iz više izvora.

Jandreoski ima impresivnu biografiju. Pokrivao je poziciju tehničkog koordinatora aerodroma TAB u Skoplju, a bio je na poziciji generalnog direktora Uprave za civilno vazduhoplovstvo Republike Sjeverne Makedonije.

Prema podacima iz biografije, Jandreoski je diplomirani inženjer elektronike, a ima diplomu iz menadžementa civilnog vazduhoplovstva u Singapuru, kao i diplomu iz vazduhoplovstva MBA Aviation Graduate na Univerzitetu Dunav Krems.

Aerodromi su početkom juna raspisali oglas i za zamjenika izvršnog direktora u kome se navodi da kandidat mora imati VII stepen stručne spreme, najmanje pet godina radnog iskustva na poslovima upravljanja, o čemu mora dostaviti dokaze, te znanje engleskog jezika.

Na to radno mjesto konkurisao je i Petar Radulović, sin Branka Radulovića, poslanika Pokreta za promjene. Prema nezvaničnim podacima, vrlo je moguće da upravo mlađi Radulović bude izabran na tu funkciju. Mediji su ranije objavili da se za poziciju izvršnog direktora Aerodroma CG prijavilo čak 14 kandidata iz Crne Gore i regiona.

Prijave su poslali Vladan Drašković, Vukadin Stojanović, Boris Mihailović, Nikola Jončić, Biljana Jovanović, Ljube Stamenkovski, Radoje Karacić, Milenko Bijelić, Dejan Marković, Radovan Marić, Mihailo Matković, Tonči Peović, Goran Jandreoski i Predrag Popović.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.