Đoković furiozno do osmine finala, čeka ga supertalentovani Museti
Novak Đoković, Foto: Getty images

Đoković furiozno do osmine finala, čeka ga supertalentovani Museti

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković plasirao se u osminu finala Rolan Garosa. On je u trećoj rundi savladao Rikardasa Berankisa 6:1, 6:4, 6:1

Duel protiv Litvanca trajao je svega jedan čas i 34 minuta, a najbolji teniser svijeta najavio je dominaciju već na startu kada je poveo 5:0 za samo 19 minuta igre.

Dominirao je Novak u apsolutno svim segmentima igre, bolje je servirao, imao pet as poena, u drugom setu je samo jednom oduzeo servis rivalu, ali je u posljednjem setu to učinio tri puta i nije dozvolio Berankisu da pronađe svoju igru.

Naredni rival Novaku biće supertalentovani Italijan Lorenco Museti.

Museti, 76. na listi, savladao je sunaraodnika Marka Čekinata posle velike borbe u pet setova – 3:6, 6:4, 6:3, 3:6, 6:3 za tri sata i 10 minuta igre.

Devetnaestogodišnji Italijan napravio je najveći uspjeh na Slemovima u dosadašnjoj karijeri, pošto mu je dosada treće kolo Australijan opena iz 2020. bio najbolji plasman.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.