Prašović putuje u Njemačku na pripreme

Prašović putuje u Njemačku na pripreme

Dilan Prašović danas odlazi za Njemačku, gdje će obaviti pripreme u kampu, Kety Box Promotion, čiji je vlasnik njegov Promoter, Redžo Dedeić.

U Njemačkoj ga očekuje njegov tim, na čelu sa trenerima, Naserom Azirijem i Jocom Todorovićem. U narednim danima, stručni štab će biti pojačan dolaskom Dilanovog menadžera, Ivana Nikolića.

Dilanu će, u sklopu kampa, na raspolaganju biti i značajan broj sparing partnera, tako da očekujemo da će biti maksimalno pripremljen za meč koji predstoji. Na osnovu informacija, koje smo dobili od WBO, u narednih desetak dana, će potpisati ugovor vezano za borbu, gdje će ulog biti pojas svjetskog šampiona, i u kojem će se sastati Englez, Lawrence Okolie - aktuelni šampion i crnogorski profesionalni bokser, Dilan Prašović- izazivač, koji se nalazi na prvom mjestu WBO rang liste, u kruzer kategoriji", saopšteno je iz njegovog tima.

S obzirom, da je Edi Hern, Promoter i Okolija, i svjetskog šampiona u teškoj kategoriji - Entonija Džošue, čeka se potpisivanje ugovora za meč Džošue i Usika, koji bi trebalo da bude održan u Saudijskoj Arabiji. 

U tom slučaju, borba Okolija i Dilana, bila bi glavni predmeč, tom velikom spektaklu. Ukoliko ne dođe do potpisivanje ugovora između Dzošue i Usika, Okolije i Dilan će svoj meč odraditi u Engleskoj ili SAD-u, u drugoj polovini avgusta mjeseca. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.