Eksplozija u centru Beograda: Šest osoba povrijeđeno, potresni snimci(VIDEO)
Foto: Twitter

Eksplozija u centru Beograda: Šest osoba povrijeđeno, potresni snimci(VIDEO)

Prema nezvaničnim informacijama, šest osoba povrijeđeno je u eksploziji plinske boce koja se dogodila u Čika Ljubinoj ulici u centru Beograda, u lokalu brze hrane. Teško je povređena žena koja radi u lokalu.

Deo ulice, u kojoj se nalazi lokal, je zatvoren, a kako saznaje Nova S među povrijeđenima su i radnice brze hrane, u kojoj je došlo do eksplozije. Eksplozija se dogodila oko 9 sati, a od siline detonacije uništeni su okolni izlozi, stakla, dok se čak i fasada od zgrade odvalila.

Kako javlja Nova S prisutan je veliki broj policajaca i vatrogasaca. Na licu mjesta je najmanje pet automobila policije, dok je Hitna pomoć otišla.

Prema riječima očevidaca nesreće, slučajni prolaznici i radnici okolnih prodavnica odmah su pritekli u pomoć povrijeđenim radnicama brze hrane.

„Eksplozija u Čika Ljubinoj, izgleda da je plinska boca u radnji brze hrane. Nekoliko povrijeđenih. Brzom reakcijom prolaznika i zaposlenih u okolnim radnjama iz radnje izvučeno dvoje povrijeđenih. Eksplozija jednu osobu izbacila na pločnik. Užas!“, napisao je jedan korisnik na društvenoj mreži Tviter.

Pojedini očevici eksplozije ispričali su i da se jednom mladiću zapalila kosa.

Inače, na lice mjesta stigao je i zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić.

Nova S zabilježila je potresne snimke sa mjesta nezgode:

 Zasad nije poznato o kom stepenu povreda je riječ.

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.