Miljenik Balkana 9.juna u fun cafeu Zoë: Dobar provod zagarantovan uz Isaka!

Bijelo Polje

Miljenik Balkana 9.juna u fun cafeu Zoë: Dobar provod zagarantovan uz Isaka!

Bjelopoljac Isak Šabanović sinoć se plasirao u četvrtfinale regionalnog muzičkog takmičenja "Zvezde Granda".

Talentovani mladi umjetnik koji je postao miljenik Balkana nastupiće 9.juna u novootvorenom fun cafeu Zoë u Bijelom Polju.

Antistress party 9. juna uz Isaka Šabanovića idealna je prilika da posle dužeg perioda pauze zbog pandemije koronavirusa uživamo uz dobro raspoloženje i kvalitetnu muziku.

Ne propustite dobru zabavu uz regionalnu zvijezdu Isaka koji će ovog puta pjevati za svoje sugrađane u novom ambijentu Zoë kafea u centru grada.

Ulaz je besplatan, a provod zagarantovan uz ovog dvadesetpetogodišnjaka čiji nastup je i sinoć u takmičenju bio propraćen brojnim pohvalama, a uvijek onom da je već zvijezda.

Talentovani mladi muzičar iz Bijelog Polja, skupljao je hrabrost tokom godina dok se konačno nije pojavio na velikoj sceni i raspametio žiri svojim glasom, emocijom i scenskim ponašanjem, a u oslobađanju od treme i sticanju samopouzdanja, pomogao mu je mentor Aleksandar Milić Mili.

Apsolutno svaki član žirija ostao je zabezeknut onim što je čuo i vidio kada je Isak u pitanju, a pohvale za Isaka ređaju se iz kruga u krug. Jelena Karleuša mu je prognozirala titulu balkanske zvijezde, Bosanac je rekao da je Isak sve ono što on zagovara u ''Zvezdama'', dok mu je Marija obećala i duet i to sve samo nakon prvog pojavljivanja.

 

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.