Anđušić: Nema kraja čudima u neobičnom resoru ministarke Bratić
Mihailo Anđušić, Foto: DPS

Anđušić: Nema kraja čudima u neobičnom resoru ministarke Bratić

Poslanik DPS-a Mihailo Anđušić saopštio je večeras kako nema kraja čudima u, navodi, neobičnom resoru ministarke Vesne Bratić.

"Danas su iz Ministarstva bili prinuđeni da potvrde, najblaže rečeno, čudne okolnosti, vezane za smjene i ostavke prvih saradnika ministarke (direktori direktorata, državni sekretari...), nakon svega par mjeseci", poručio je Anđušić.

On je reagovao na informaciju da je u toku postupak za razrješenje direktora Direktorata za tercijalno obrazovanje u Ministarstvu prosvjete, nauke, kulture i sporta Danila Alagića, dok je radni angažman, kako je potvrđeno Pobjedi, prestao Martinu Ćalasanu, koji je bio angažovan po ekspertsko-konsultantskom ugovoru i zadužen za resor prosvjete.

"Radi se, čuli smo, o Danilu Alagiću i Martinu Ćalasanu. Međutim, iz ministarstva su nam svjesno prećutali novu ostavku/smjenu u najavi, ni manje ni više nego Državnog sekretara, Miroslava Anđelića, koji evo već duže vrijeme, usljed neobične situacije, ne izvršava radne obaveze. Da li je u pitanju nezadovoljstvo ministarke radom najbližih saradnika, koje je sama predložila, ili pak izostanak podrške saradnika u procesu revanšizma prema časnim kolegama, ostaje da vidimo.", napisao je Anđušić na Tviteru.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.