Foto: Twitter, Uprava policije

Brđanin u prvoj zvaničnoj posjesti kolegama u Republici Srbiji

"Nastavak saradnje srpske i crnogorske policije u oblasti borbe protiv organizovanog kriminala sa kojim se suočava cijeli region"

Danas je održan bilateralni sastanak delegacija Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije i Uprave policije Crne Gore, koje su predvodili direktor policije general policije Vladimir Rebić i v.d. direktora Uprave policije Zoran Brđanin.

Na sastanku su istaknuti tradicionalno dobri i profesionalni odnosi dvije policije, kao i značaj nastavka saradnje srpske i crnogorske policije u oblasti borbe protiv organizovanog kriminala sa kojim se suočava cijeli region.

Razmjene iskustava i dobrih praksi biće nastavljene kroz jačanje saradnje specijalnih jedinica što će unaprijediti taktička postupanja ovih elitnih policijskih struktura u rješavanju najsloženijh bezbjednosnih pitanja.

Kao jedna od tema otvoreno je i pitanje obrazovanja i stručnog usavršavanja pripadnika službi dvije države.

Rebić se zahvalio Brđaninu na posjeti, ističiću da je izbor prve zvanične posjete od postavljenja na čelo Uprave policije upravo Republika Srbija, odnosno Direkcija policije Ministarstva unutrašnjih poslova, pokazatelj da su otvorena vrata ka dobroj i profesionalnoj saradnji i u budućnosti.

Brđanin se zahvalio na srdačnoj dobrodošlici i naglasio da odnos dvije policije odlikuje snažno partnerstvo a operativni policijski sastavi svojim delovanjem i rezultatima to potvrđuju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.