Eurosuper 98 jeftiniji, lož ulje skuplje za jedan cent
Ilustracija

Ministarstvo kapitalnih investicija

Eurosuper 98 jeftiniji, lož ulje skuplje za jedan cent

Eurosuper 98 pojeftiniće od ponoći po jedan cent, cijena lož ulja poskupiće za jedan cent dok se eurosupera 95 i eurodizela neće mijenjati, saopšteno je iz Ministarstva kapitalnih investicija.

Eurosuper 98 će od ponoći koštati 1,34 eura, a lož ulje 1,13 eura.

Cijene eurosuper 95 i eurodizela ostaće nepromijenjene naredne dvije sedmice i iznosiće 1,31 eura, odnosno 1,15 eura.

Posljednje promjene goriva bile su 11. maja, kada su sve vrste goriva poskupile jedan do dva centa.

Saglasno odredbama Uredbe o načinu i visini elemenata na osnovu kojih se formiraju maksimalne cijene naftnih derivata („Službeni list CG“ ,broj 23/2021) , naredni obračun će se obaviti 07. jun-a  a eventualno izmijenjene cijene naftnih derivata važiće od 08. juna 2021.godine", poručili su iz MKI.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.