Mjesečni horoskop za jun 2021.: Jarčeve očekuje prava magija, Vodolija stvara blistavu budućnost
Ilustracija

Mjesečni horoskop za jun 2021.: Jarčeve očekuje prava magija, Vodolija stvara blistavu budućnost

Saznajte šta vaš znak Zodijaka očekuje u junu a polju posla, ljubavi i zdravlja!

OVAN

Unaprijedite svoje ideje i stav preduzimajući inicijativu. Posvetite se svojim ambicijama, ali pazite da ne budete previše egocentrični. Imate želju za novom ljubavi i privlačite ljude ka sebi. Sjajna harizma vam pomaže. Na polju zdravlja važno je da promijenite način ishrane. Počnite da vježbate jogu i obratite pažnju na prvu ili Marsovu čakru.

BIK

Osvježavajuća energija juna i vladavina Blizanca donosi povoljan period za BIkove. Bićete spremni da se povežete sa svojom dušom i emotivnim statusom. U ljubavi vas očekuju bolji dani. Opustite se, idite na odmor i uživajte u lijepim danima. Bikove koji su u vezi očekuje obnavljanje bliskosti.

BLIZANCI

Jun je vaš mjesec. Sunce je u vašem znaku, pa vas očekuje najmoćnije i najefektnije doba u 2021. godini, a Jupiter,rkur, Venera i Pluton takođe utiču na vaš razvoj u pozitivnom smislu. Imate jasnoću percepcije, razmišljanje i komunikacije. Možete se uspješno baviti izazazovima na poslu i savladati ih. Iskoristite svoj bistar um za nove ideje. Uključite više biljnih namirnica u ishranu.

RAK

Ljetnja kratkodnevnica donosi vam nove promjene i trenutke za pamćenje, dragi Rakovi. Sunčeva energija meša se sa Marsom i LUranom u Ribama i donosi vam obnovljenu emocionalnu i psihičku energiju. Ovo je vrlo plodan period za dobre promjene. Ako želite da započnete zajednički život sa partnerom, planirate nove korake u ljubavi ili želite da zasnujete porodicu, očekuju vas povoljni dani. Odvojite više vremena za sebe.

LAV

Morate umiriti svoj ego kako biste pronašli mir. Neke stavri su okončane, ali nemojte gledati u zatvorena vrata, već otvorite portal svog života da se nešto novo rodi i donese vam sreću. Transformišite se i prevaziđite prepreke. Oslobodite se onoga što nam više ne služi, osvijetlite svoju dušu. U ljubavi imante više optimizma, a u poslu vam snagu donosi poboljšano samopouzdanje.

DJEVICA

Saturn čini povoljan aspekt sa Suncem i podstiče vas da napravite nešto veliko, naročito ako ste Djevica koja je rođena krajem avgusta. Postavljate temelje za čvrstu budućnost - na polju karijere radite disciplinovano i strpljivo. Prihvatite i najzahtjevnije projkete jer će vam sve ići od ruke. Nemojte zanemariti ljubav zbog poslovnog života. Planete imaju povoljan uticaj na zdravlje, ali poboljšajte svoju ishranu.

VAGA

Ljepota, privlačnost i ljubav, sve ovo povezujemo sa Venerom, vašom vladajućom planetu,a u junu će vam baš ona doneti prijatan preokret. Probudićete svoju nježnu, senzualnu i romantičnu prirodu,a svaka veza koju započnete u junu može biti vrlo uspješna. Na polsu ćete biti malo zaneseni i sanjarski nastrojeni. Više se posvetite vježbanju.

ŠKORPIJA

Intuicija vam nešto važno šapuće, osluškujte njen glas - neka vas probudi iz dubokog sna. Može vam pomoći da donesete važne odluke, kako u ljubavi, tako i na poslu. Jedina tajna uspjeha jeste da budete sjedinjeni sa svojom pravom prirodom i da ne skrivate odraz svoje divne duše. Razgovarajte sa bliskim ljudima o stvarima koje vas muče.

STRIJELAC

Ovo je idelno vrijeme da razmislite o sebi, ali i o svojim postuocima prema drugima. Neke izgovorene riječi treba povući, u nekim odnosima treba zatražiti oproštaj i oprostiti, a sebe dublje i bolje razumjeti. Prati vas vatrena energija, pa je moguće obnavljanje strasti u ljubavi. Na poslu ste impulsivni moguće je da ćete se sve više baviti rješavanjem greški iz prošlosti. Oslobodite se stresa.

JARAC

Saturn u junu ostvaruje najpovoljniji aspekt sa Uranom, pa Jarčeve u ovom mjesecu očekuje prva magija. Na poslu se koncentrišite na važne stavri i ne plašite se promjena. U ljubavi je pravi trenutak da ponovo krenete napred i otvorite svoje srce. Više boravite u prirodi.

VODOLIJA

Očekuje vas jedan od najpovoljnijih ciklusa u ovoj godini - posebno ako ste rođeni u posljednjim danima januara. Pozitivan aspekt Sunca sa Neptunom, Plutonom i Jupiterom djeluje kao kosmički obrazac koji vas podstiče da stvarate blistavu budućnost. Sada imate jaku moć da ostavrite svoje namjere. Osnažite svoje snove, preuzmite konkretne skvcije i napravite precizan plan. Ono što želite kuca na vrata vašeg života.

RIBE

Osjećate se prizmenije i udobnije u svojoj koži. Jun vam donosi više samopouzdanja, ali i realniji stav prema životu.Vi ste znak koji često sanja, ali sada ćete se lakše spustiti na zemlju i uraditi nešto što ste odavno planirali. U ljubavi ostajete romantični i dosljedni svojoj nježnoj i emotivnoj prirodi. Sjedite na zemlju, hodajte bosi, zagrlite drvo - povežite se sa energijom prirode.

Sensa

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.