Crnogorci u Luksemburgu u nedelju organizuju autokolonu povodom Dana nezavisnosti

Crnogorci u Luksemburgu u nedelju organizuju autokolonu povodom Dana nezavisnosti

Organizacioni komitet manifestacije „Dijaspora21 Luxemburg-Montenegro“ čestitao je Dan nezavisnosti svim građanima Crne Gore.

U znaku proslave Dana nezavisnosti, u nedelju će se organizovati manifestaciju (Autokorzo), sa početkom u 17h.

Kako navode, zbog epidemioloških mjera broj učesnika je ograničen na 150 osoba odnosno 75 automobila.

"Autokorzo će svojom rutom obuhvatiti sedam opšina na jugu države u kojima je nastanjen najveći dio državljana Crne Gore, koji žive i borave u Luxemburgu. Želimo ovim aktom, ne samo proslaviti Dan nezavisnosti, već i istaći našu nepokolebljivu podršku proevropski orjentisanoj politici Crne Gore i biti joj podrška i pratilac na njenom putu ka punopravnom članstvu u veliku Evropsku familiju. Naravno da na ovaj način želimo takođe senzibilizirati lokalno stanovništvo kao i političare i skrenuti im pažnju na ovu za nas krucijalnu temu. Crna Gora je već duboko zakoračila na tom putu, putu koji po nama nema alternativu.Da je vječna Crna Gora", saopšteno je iz  Organizacionog komiteta.
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.