Za mjesec dana zvao policiju 27.000 puta, uhapšen

Za mjesec dana zvao policiju 27.000 puta, uhapšen

U Lionu je uhapšen muškarac zbog uznemiravanja policije i žandarmije jer ih je za mjesec dana zvao telefonom 27.000 puta, saopštila je danas francuska policija.

Muškarac, čije ime nije saopšteno, od 7. aprila do 18. maja zvao je telefonom razne policijske i stanice žandarmije po Francuskoj, a onima koji su se javljali, govorio je o seksu, posebno ako su se javljale žene.

Ukupno 34 osobe su žrtve njegovog uznemiravanja.

Muškarac (47) uhapšen je u srijedu u jednom hotelu na periferiji Liona, a posle psihijatrijskog vještačenja utvrđen mu je pritvor i čeka saslušanje kod istražnog sudije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.