Na prodaju legendarni šešir Indijana Džonsa: 250.000 dolara za najpoznatiju kapu Holivuda
Foto: AFP

Na prodaju legendarni šešir Indijana Džonsa: 250.000 dolara za najpoznatiju kapu Holivuda

Obožavaoci koji ne mogu da dočekaju novi nastavak "Indijane Džonsa" mogu idućeg mjeseca da kupe njegov legendarni šešir, ako imaju četvrt miliouna dolara viška na raspolaganju.

Ručno izrađeni šešir, koji je nosio Harison Ford u akcijskom filmu iz 1984. "Indijana Džons i ukleti hram“ prodaje se na aukciji u Holivudu 29. juna i procijenjen je na 150.000 do 250.000 dolara.

Producenti su ga naručili od londonskog proizvođača šešira Herberta Džonsona godinu dana prije snimanja filma, rekao je direktor aukcijske kuće "Prop Store“ Brandon Alinger.

"To je jedan od najprepoznatljivijih filmskih šešira“, istaknao je.

Ford (78) će se posljednji put pojaviti kao neustrašivi arheolog u filmu koji će se prikazati idućeg ljeta.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.