URA, građani, Čistoća i firma
Foto:URA

URA, građani, Čistoća i firma "Siga" očistili i uredili dvorište ispred OŠ “Ilija Kišić” u Zelenici

Građani Zelenike u saradnji sa radnicima “Čistoća d.o.o. Herceg Novi”, predstavnicima Adventističke crkve Zelenika, Markom Hajdukovićem ispred firme „Sigma“ i Opštinskim odborom URA Herceg Novi u nedjelju, 16. maja, očistili su dvorište, zasadili zelenilo i uredili fontanu ispred OŠ „Ilija Kišić“ u Zelenici.

„Ova sjajna akcija koja je realizovana na inicijativu mještana Zelenike, najbolje opisuje kako se uz malo dobre volje i saradnjom svih činilaca naše zajednice, može vrlo lako svima učiniti život kvalitetniji i ljepši. Mislimo da se ovakvim akcijama na izuzetno kvalitetan način doprinosi uređenju sredine u kojoj živimo, ali i podizanju ekološke svijesti, kako naših najmlađih sugrađana koji najviše i koriste ovaj prostor, tako i lokalne zajednice u cjelini“, saopštili su organizatori a prenose iz hercegnovske URE.

Obećali su da će nastaviti sa ovakvim akcijama a posebnu zahvalnost izrazili su radnicima “Čistoće” koji su, kako ističu, kamionima transportovali značajnu količinu otpada i zelenila sakupljenog prilikom višesatnog čišćenja i uređenja.  

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.