Sa komisije

Počele sa radom Komisije GO DPS-a:

"Pružaćemo sistemske odgovore na sva pitanja kojima je Vlada nedorasla"

Danas je održan prvi sastanak predsjednika komisija Glavnog odbora Demokratske partije socijalista, kojim je predsjedavao generalni sekretar Aleksandar Bogdanović, saopšteno je iz DPS-a.

Na sastanku je konstatovano da rad komisija Glavnog odbora nikada nije bio važniji, "budući da Crna Gora ima nesposobnu Vladu koja nije u stanju da se izbori sa društvenim problemima koje je uzrokovala tokom dosadašnjeg mandata".

Foto4

U tom kontekstu, konstatovano je da je obaveza komisija da predlažu sistemska rješenja u raznim sektorskim politikama "kako bi se ublažile katastrofalne posljedice rada aktuelne vlasti".

"Zadatak komisija, pored aktivne participacije u zakonodavnoj aktivnosti, biće usmjerene i na kreiranju analiza u raznim oblastima društvenog života kao pomoć u radu poslaničkog kluba, ali i ostalih organizacionih jedinica Demokratske partije socijalista.

Na sastanku je zaključeno da je nivo državne politike koji se trenutno sprovodi od strane aktuelne vlasti na najnižem nivou u prethodnim decenijama, te da svaki dan ove Vlade stvara nesagledive posljedice za Crnu Goru", saopšteno je iz DPS-a.

Foto3

Dodaje se da iz tog razloga, Demokratska partija socijalista, kao najjača partija, ali i predvodnik građanske opozicije, mora biti naročito aktivna na svim poljima djelovanja - a komisije, kako je zaključeno na današnjem sastanku, upravo i jesu podsticaj takvoj ambiciji.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.