DPS Budva: Carević se dohvatio i srpskog bajoneta, Budva nekada metropola turizma a danas zastiđe (VIDEO)

DPS Budva: Carević se dohvatio i srpskog bajoneta, Budva nekada metropola turizma a danas zastiđe (VIDEO)

Budvanski DPS ocjenjuje da je "najnovijim činom četnikovanja, stopama predsjednika opštine Nikšić Marka Kovačevića, nastavio je i prvi čovjek tog grada", Marko Carević.

"Kada je u pitanju ravnogorska ideologija, gospodin Marko Carević ipak nije iznevjerio svoje stranačke kolege. Da ima dobre vokalne sposobnosti dokazao nam je u svojim čuvenim božićnim video snimcima kada je pjesmama Baje Malog Knindže, pjevao o kokardi i vojvodi Đujiću.Tada uz matricu i u krugu porodice, a juče uz frulu ispred sakralnog objekta zapjevao je i čiči Draži.

Tako se gospodin Carević poslije januarskog pucnja iz topa, pred ljetnju sezonu u maj mjesec, na svu sreću ovog puta samo u pjesmi, dohvatio i srpskog bajoneta. Jako reprezentativno i pohvalno za domaćina i prvog čovjeka nekada perjanice i metropole crnogorskog turizma, danas zastiđa i bruke svih njenih građana. Ovo je baš lijepa i primjerena reklama za početak turističke sezone...", navode u saopštenju.

Ovim povodom oglasila se i Liberalna partija.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.