Triler završnica pripala Zvezdi,
Foto: ABA liga

Finale ABA Lige

Triler završnica pripala Zvezdi, "Plavi" gube 0-1 u seriji

Crvena zvezda je dobila prvu utakmicu seriju finala ABA lige protiv Budućnosti 82:78.

Crveno-bijeli su vodili većim dijelom utakmice, sredinom četvrte deonice imali su i plus 15, ali se Budućnost na 27 sekundi vratila na minus dva. Ipak Lojd je bio precizan sa penala za konačan rezultat.

U redovima Zvezde je blistao Dobrić, koji je sa 23 poena bio ključni čovek u trenucima kada je Zvezda stvarala prednost. Isti broj poena postigao je i Lojd, a dvocifren je još bio i Davidovac sa 12 poena.

Najefikasniji na meču bio je centar Budućnosti Vili Rid sa 26 poena. Jedino ga je ispratio Nikola Ivanović, koji je postigao 16 poena, od toga 11 u posljednjoj dionici.

Naredni meč na programu je u Beogradu u utorak od 20.30 časova. Pobjednik je ekipa, koja prva dođe do tri pobjede.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.