Nova patriotska pjesma: Poslušajte numeru "Ja sam Crnogorac" (VIDEO)

''Ja sam Crnogorac'' je nova pjesma koju izvodi Milan Sjekloća.

Video spot je urađen u produkciji Džepa sa tajnama. Muziku i tekst je uradio Momčilo Zeković Zeko dok je aranžman uradio Senad Drešević.

Kako su naveli iz produkcijske kuće koja je radila pjesmu i spot, prateći vokali su: Haris Babjić,Slaven Knezović, Kum Nikola, Senad i Zeko.

Za kameru, dron, fotografiju, režiju i montažu bili su zaduženi: DANILO, RAJKO, LARI, a za šminku Marija Ivanović

U ulozi Crnogorke je Iva Šćepanović, a đeca koja se pojavljuju u spotu su :Velimirović Rumica, Velimirović Gorana, Jovoić Luka, Moba: KUD "Njegoš" Cetinje (Draško Pejović, Đorđe Vujović, Igor Rudović, Dušan Petričević, Igor Jevtović.

“Veliko hvala: familiji Velimirović na ustupljenom prostoru za snimanje,  opštini Podgorica, sekretarijatu za kulturu Podgorice, gđi Ani Pejović,  Boriši,  gdinu Nikoli Mijoviću, klinici Hipokrat Podgorica, hvala Milici, Lidiji, Maji i Nini, hvala rodoljubima koji žele da ostanu anonimni a učinjeli su da je svaka riječ mala zahvalnost”, navode autori spota

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.