U bjelopoljskoj bolnici uspješno operisano petoro djece
Opšta bolnica Bijelo Polje

U bjelopoljskoj bolnici uspješno operisano petoro djece

Danas su u bjelopoljskoj Opštoj bolnici uspješno po prvi put urađene operacije kod pet pacijenata pedijatrijske dobi iz Bijelog Polja i Berana.

Radi se o muškoj djeci uzrasta od 4-15 godina sa kongenitalnom urološkom patologijom - bilateralni kriptohizam, kongenitalna hidrocela i stenotična hipospadija, prenosi Bijelo Polje online.

Uložen je napor od strane novog menadžmenta kako bi se omogućio dolazak konsultanta dječijeg hirurga - urologa sa Instituta za bolesti djece dr Saše Radovića, koji se uz asistenciju urološke i anesteziološke ekipe bjelopoljske bolnice uspješno obavio.

Saradnja sa Institutom će se nastaviti u cilju unapređenja zdravstvene zaštite građana Bijelog Polja ali i okolnih opština.

Novina u bjelopoljskoj Opštoj bolnici su i 24 časovna organizovana dežurstva pedijatara, koja do sad nijesu potojala.

Cilj novog menadžmenta bolnice je kontinuirano poboljšanje uslova rada ljekara te ustanove, povećanje palete medicinskih usluga korisnicima zdravstvene zaštite, a današnja novina je dokaz da će biti samo jedna u nizu aktivnosti na tom planu, kako ističe direktor Opšte bolnice dr Kenan Erović.


 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.