Dvadesetogodišnjak uhapšen zbog pokušaja ubistva više osoba, policija traga za još jednim mladićem
ilustracija

Podgorica

Dvadesetogodišnjak uhapšen zbog pokušaja ubistva više osoba, policija traga za još jednim mladićem

Dvadesetogodišnji M.S. uhapšen je sinoć u Podgorici zbog sumnje da je izvršio krivično djelo teško ubistvo u pokušaju na štetu više osoba kojom prilikom je N.R. teško povrijeđen, dok se za L.B. (20) traga zbog sumnje da je oštrim predmetom nanio teške tjelesne povrede S.S. (22).

Kako je saopšteno, radom na terenu policija je došla do saznanja da se S.S. nalazio u društvu sa M.V, N.R. i M.R. u Ulici 13 jula u Podgorici kada su se L.B. i M.S. zaustavili vozilom marke „BMW“ u njihovoj neposrednoj blizini.

"Nakon kraćeg verbalnog konflikta L.B. je, kako se sumnja, oštrim predmetom nanio teške tjelesne povrede S.S. u predjelu vrata, nakon čega se dao u bjekstvo.

Potom je M.S. sjeo u vozilo i velikom brzinom krenuo u pravcu N.R, M.V. i M.R. u namjeri da ih pregazi u čemu nije uspio u prvom navratu, nakon čega je vozilo naglo okrenuo na prvoj raskrsnici i vratio se u pravcu oštećenih. On je tada vozilom ostvario kontakt sa N.R. koji je tada zadobio teške tjelesne povrede.

M.S. se nakon toga velikom brzinom dao u bjekstvo i nedaleko od mjesta događaja ostvario kontakt sa drugim vozilom gdje je i lišen slobode od srane službenika Centra bezbjednosti Podgorica", saopšteno je iz policije.

Podgorička policija intenzivno radi na lociranju i lišenju slobode L.B.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.