U Crnoj Gori dato više od 140 hiljada doza vakcina
Ilustracija

Ministarstvo zdravlja saopštilo

U Crnoj Gori dato više od 140 hiljada doza vakcina

Crna Gora je do danas dala 140.148 doza vakcina protiv koronavirusa. To je veći broj datih doza, u odnosu na broj stanovnika, od Albanije, Sjeverne Makedonije, Bosne i Hercegovine, Bugarske, Ukrajine, Moldavije i Kosova, saopštili su večeras iz MInistarstva zdravlja.

Kako ističu u tom resoru, tokom 15. maja dato je 2.889 doza, od kojih je 2.668 prvih i 211 drugih doza.

“Ukupno, prvu vakcinu u Crnoj Gori dobilo je 106.368 građana, a njih 33.780 je u cjelosti vakcinisano”, naglasili su u Ministarstvu.

Broj aktivnih slučajeva koronavirusa u Crnoj Gori je 1.421.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.