Maloljetnici uništavali sadnice u parku
Ilustracija

U Moskovskoj ulici

Maloljetnici uništavali sadnice u parku

Sužbenici Centra bezbjednosti Podgorica su, postupajući na osnovu snimka koji se pojavio u medijima a na kojem se vide dvije osobe koje uništavaju sadnice u parku u Moskovskoj ulici, u kratkom roku identifikovali izvršioce.

Iz Uprave policije su naveli da su uvidom u video snimak i preduzetim aktivnostima na terenu došli do sumnje da su osobe sa snimka maloljetni L.G. (13) i M.B. (13).

Od njih su prikupljena obavještenja u prisustvu roditelja.

"O događaju je obavješten državni tužilac za maloljetnike koja se izjasnila da su lica obzirom na uzrast krivično neodgovorna i da se o događaju upozna uprava škole koju maloljetnici pohađaju i Centar za socijalni rad radi preduzimanja daljih mjera iz njihovih nadležnosti", kazali su iz UP-a.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.