Kondicioniranje motorista u nedelju u Podgorici
ilustracija

Kondicioniranje motorista u nedelju u Podgorici

Petu godinu za redom MOTO KLUB BEZBJEDNOST organizuje kondicioniranja motorista Crne Gore ze predstojeću moto sezonu.

Ovaj događaj se organizuje u saradnji sa Upravom Policije u sklopu plana kampanja i medijskih nastupa za 2021. godinu, a sve sa cilljem povećanja bezbjednosti saobraćaja i smanjenja saobraćajnih nezgoda, saopštili su.

Ova manifestacija, na koju su pozvani svi motoristi iz Crne Gore, će se održati u nedelju 16.05.2021 u Studentskoj ulici u Podgorici (City Kvart), a kondicioniranje će trajati od 13:00 do 17:00 časova.

Pored samog treninga biće to, kako se navodi, prilika i da se mladi vozači motora motivišu i prijave za trening bezbjedne vožnje koji je planiran za jun mjesec 2021. godine.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.